top på siden
Danske egnsretter - Snysk, Kjylar og Mikmuskage Kaffe på kanden og kringle til, Kaj Kok.

Bogen, Danske egnsretter - Snysk, Kjylar og Mikmuskage, kan købes i alle landets boghandlere, på udvalgte museer og direkte fra forlaget.

Retter fra alle egne i Danmark

Mange af egnsretterne findes i forskellige variationer over hele landet. I bogen er en ret blevet krediteret til den egn hvorfra retten første gang er skerevet ned.

Egnsretter fra Thy og Vendsyssel

Grønlangkål fra Vendsyssel
Havkattebøf
Kogt tørfisk
Krystkål
Krøstekål
Løwtenspandekager
Ovnstegt helleflynder
Pebernødder fra Thy
Rulleål med salat og brød
Rå tørfisk
Sildebøf
Stegt tørfisk
Torskebøf fra Hirtshals
Vreden kål
Brun sovs
Brød fra Skagen
Byggrynsdullinger
Dulle
Dulling
Flynder
Fulling
Fulling med ribben
Fullinger (Tykke pandekager)

Se også andre retter fra:

Sønderjylland
Als
Fanø
Midtjylland
Samsø
Morsland
Læsø
Fyn
De Sydfynske Øer
Sjælland
Amager
Møn, Bogø og Nyord
Lolland og Falster
Bornholm

Alle opskrifter findes i bogen "Danske Egnsretter - Snysk, Kjylar og Mikmuskage og er lige til at gå til i et moderne køkken."

- køb bogen direkte fra forlaget.

slut på siden